Salată de cartofi dulci și porumb la grătar
Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de cartofi dulci și porumb la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 293 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână piper poblano, piper cayenne, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 377 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Salată de cartofi dulci la grătar cu sos de slănină dulce și acru, Salată de cartofi dulci și porumb, și Salată de cartofi și porumb la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți împreună ulei, suc de lămâie, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper negru și piper cayenne. Se amestecă scallions; pus deoparte.
Așezați feliile de cartof dulce într-o cratiță medie și acoperiți cu 1 inch de apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți la foc mic și gătiți până când cartofii pot fi străpunși cu un cuțit cu rezistență mică, aproximativ 10 minute.
Ungeți cartofii peste tot cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Frecați porumbul peste tot cu unt și condimentați cu sare și piper. Înfășurați în folie de aluminiu.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Puneți cartofii, porumbul și ardeiul poblano pe grătar. Gatiti cartofii pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Gatiti porumbul timp de 20 de minute, rotind la fiecare 5 minute. Gatiti poblano pana se carbonizeaza peste tot, aproximativ 15 minute.
Scoateți cartofii și porumbul la bordul de tăiere.
Puneți ardeiul poblano în castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 15 minute.
Tăiați cartofii în zaruri de 1/2 inch, transferați într-un castron mare.
Tăiați boabele de porumb de pe știulete și transferați-le în castron cu cartofi.
Îndepărtați pielea carbonizată, tulpina și semințele din ardeiul poblano și aruncați-le. Se toacă fin ardeiul și se transferă într-un castron cu cartofi și porumb.
Se toarnă pansament peste cartofi, porumb și piper. Aruncați pentru a combina.
Lăsați să stea 10 minute. Reglați condimentele cu sare și piper după gust, apoi serviți.