Salată de cartofi dulci prăjiți și ceapă verde
Salata de cartofi dulci prăjiți și ceapă verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 334 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, miere, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 87%. Rețete similare includ Salată de cartofi dulci prăjiți și ceapă verde, Salată de ceapă verde la grătar și cartofi dulci cu Ch cald, și Salată de cartofi dulci și ceapă prăjită.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Ungeți cartofii și ceapa verde cu ulei de măsline. Prăjiți cartofii până se înmoaie. Prăjiți ceapa verde până se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați cartofii în cuburi de 1 inch și tocați fin ceapa verde.
Într-un castron mare, amestecați împreună restul de 1/2 cană de ulei de măsline, muștarul, oțeturile și mierea și condimentați cu sare și piper.
Adăugați cartofii, ceapa verde și pătrunjelul și amestecați până când cartofii sunt acoperiți cu pansamentul. Condimentează după gust cu sare și piper suplimentar.