Salată de cartofi dulci cu vinetă de rozmarin-miere

Salată de cartofi dulci cu vinetă de rozmarin-miere
Salata de cartofi dulci cu vinetă de rozmarin-miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 174 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet de vin, sare, cartof dulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de cartofi dulci și Poblano cu miere și rozmarin, Salată de cartofi dulci la grătar cu vinetă de muștar cu miere, și Salată De Zmeură Dulce N ' Picantă Cu Vinetă De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căptușiți o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci cu folie de aluminiu. Înveliți folia cu spray de gătit pentru legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
2
Aruncați împreună cartoful dulce și 1 lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți la 450 timp de 35 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Bateți împreună restul de 1 lingură de ulei, miere și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați cartofi dulci; aruncați bine. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista