Salată de cartofi dulci cu pansament portocaliu-ghimbir

Salata de cartofi dulci cu pansament portocaliu-ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 165 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de suc de portocale, nucșoară măcinată, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de cartofi dulci cu pansament portocaliu-ghimbir, Salată de cartofi dulci cu pansament portocaliu-arțar, și Salată de Quinoa cu cartofi dulci prăjiți cu sos de arțar-portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 2 litri, adăugați 1/2 inch apă; se încălzește la fierbere.
Puneți cartofii în apă. Acoperiți bine; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru pansament cu biciul.
Într-un castron mare, combinați cartofii fierți, nucile pecan și stafidele; se toarnă pansament peste cartofi. Aruncă ușor.
Se servește imediat sau se dă la frigider până când este gata de servit.