Salată De Cartofi Dulci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi dulci. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de cidru, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de cartofi dulci la grătar cu sos de slănină dulce și acru, Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), și Salată Fierbinte De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii dulci într-o oală, acoperiți cu apă, aduceți la fiert și gătiți până când un cuțit îi străpunge, 15 până la 20 de minute.
Se scurge, se clătește sub apă rece și se lasă să se răcească.
Într-un castron, amestecați oțet, muștar și miere.
Șoptind constant, stropiți încet în ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Curățați cartofii, tăiați-i în bucăți de 1 inch și puneți-i într-un castron mare.
Adăugați scallions, țelină și măr, turnați pansamentul și aruncați ușor. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră. Aruncați ușor chiar înainte de servire.