Salată de cartofi cu sparanghel
Salata de cartofi cu sparanghel este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 85 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână un strop de piper măcinat, un strop de sare, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Salată de cartofi cu anghinare și sparanghel, Salată de friptură, sparanghel și cartofi roșii, și Salată De Cartofi Cu Sparanghel Acidulat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați cartofii. Gatiti in apa clocotita pentru a acoperi 20-25 de minute sau pana se inmoaie; se scurge și se răcește ușor.
Tăiați fiecare cartof în 6 pene. Pune deoparte.
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Îndepărtați solzii din sulițe cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch. Aranjați sparanghelul într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 4 până la 5 minute sau până când sunt crocante. Clătiți cu apă rece.
Combinați pene de cartofi, sparanghel și ceapă verde într-un vas puțin adânc.
Combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste amestecul de cartofi și se aruncă ușor. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră, amestecând ocazional. Puneți amestecul de cartofi uniform pe 2 farfurii de salată căptușite cu salată.