Salată De Cartofi Cu Piele Roșie
Salata de cartofi cu piele roșie necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 447 calorii. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Dacă aveți la îndemână sare și piper, țelină, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ barramundi cu piele crocantă cu salată de fenicul de citrice, Cele Mai Bune Cartofi Piure Cu Piele Roșie, și Piure De Cartofi Cu Piele Roșie.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 15 minute.
Se scurge și se pune la frigider să se răcească.
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și îndepărtați imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Se scoate din apă fierbinte, se răcește, se curăță și se toacă.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Se toacă cartofii răciți, lăsând pielea.
Adăugați într-un castron mare, împreună cu ouăle, slănina, ceapa și țelina.
Adăugați maioneză, sare și piper după gust. Se răcește o oră înainte de servire.