Salată de cartofi cu ierburi și dovlecei de vară la grătar

Salata de cartofi cu ierburi și dovlecei de vară la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 164 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, piper, cornichoni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată de vară-dovlecei cu ierburi și frescă Pecorino, Squash picant de vară cu ierburi, și Supă de dovlecei de vară cu ierburi proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Pentru a pregăti salata, puneți cartofii într-o cratiță mare; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 18 minute sau până se înmoaie.
Se scurge; tăiați cartofii în sferturi și puneți-i într-un castron mare. Pune deoparte.
Înveliți ușor dovleceii cu spray de gătit.
Se presară uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Așezați dovleceii pe grătar; grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se înmoaie.
Scoateți dovleceii de pe foc și adăugați la cartofi.
Pentru a pregăti pansamentul, combinați arpagicul și ingredientele rămase într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Se toarnă pansamentul peste amestecul de cartofi, aruncând ușor pentru a combina.
Serviți salata caldă sau răcită.