Salată de cartofi cu friptură și hrean

Salată de cartofi cu friptură și hrean
Fusta friptură și hrean salata de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4. O porție conține 598 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $5.62 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de căței de usturoi, șalotă, friptură de fustă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Friptură De Fustă Friptă Cu Sos De Scufundare De Hrean, Salată de friptură și cartofi cu pansament de hrean, și Friptură De Fustă Cu Salată De Rucola.

Instrucțiuni

1
Apăsați usturoiul în castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă hreanul pregătit și oțetul de vin alb, apoi 6 linguri de ulei. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se amestecă în șalotă feliată. Cartofii la abur până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Așezați cartofii într-un castron mare și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați roșii de struguri și mazăre de zahăr la cartofi în castron. Aruncați ușor cu suficient pansament pentru a acoperi și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
Tomate De StruguriTomate De Struguri
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Presărați friptura fustei cu sare și piper. Friptură de fustă până la crustă și medie-rară, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fusta FripturăFusta Friptură
8
Transferați friptura pe placa de tăiat și lăsați să se odihnească 5 minute. Felie subțire friptură pe diagonală ușoară peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Împărțiți năsturelul în 4 farfurii; stropiți cu mai mult pansament. Se acoperă cusalată de cartofi de hrean, apoi felii de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De CartofiSalată De Cartofi
NasturelNasturel
FripturăFriptură
10
Se servește cu pansamentul rămas alături.
11
Per porție: calorii (kcal) 739,3, % calorii din grăsimi 54,0, grăsimi (g) 44,4, grăsimi saturate (g) 11,5, colesterol (mg) 66,9, carbohidrați (g) 51,5, fibre dietetice (g) 5,6, zaharuri totale (g) 8,5, proteine (g) 33,9
12
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista