Salată De Cartofi Cu Ceapă Verde

Salată De Cartofi Cu Ceapă Verde
Salata de cartofi cu ceapă verde necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați maioneză adevărată, ceapă verde, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o garnitură ieftină pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Salată De Cartofi Cu Ceapă Verde, Salată de cartofi dulci prăjiți și ceapă verde, și Salată Caldă De Cartofi Albaștri Și Ceapă Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți cartofii cu apă într-o oală de 4 litri. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 1 lingură de sare. Reduceți căldura la minim și fierbeți 10 minute sau până când cartofii sunt fragede; se scurge și se răcește ușor. Feliați în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
3
Combinați Hellmann ' s sau Best Foods maioneză reală, oțet, ardei jalapeno, sare și piper negru într-un castron mare. Se amestecă ingredientele rămase și se aruncă ușor. Condimentați, dacă doriți, cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Se servește răcit sau la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista