Salată De Cartofi Cu Ceapă Verde
Salata de cartofi cu ceapă verde necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați maioneză adevărată, ceapă verde, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o garnitură ieftină pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Salată De Cartofi Cu Ceapă Verde, Salată de cartofi dulci prăjiți și ceapă verde, și Salată Caldă De Cartofi Albaștri Și Ceapă Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți cartofii cu apă într-o oală de 4 litri. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de sare. Reduceți căldura la minim și fierbeți 10 minute sau până când cartofii sunt fragede; se scurge și se răcește ușor. Feliați în felii groase de 1/4 inch.
Combinați Hellmann ' s sau Best Foods maioneză reală, oțet, ardei jalapeno, sare și piper negru într-un castron mare. Se amestecă ingredientele rămase și se aruncă ușor. Condimentați, dacă doriți, cu sare și piper suplimentar.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.