Salată de cartofi cu ardei roșii prăjiți
Salata de cartofi cu ardei roșii prăjiți este o fără gluten și vegan farfurie. O porție conține 183 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sirop de agave, ulei de canolan, ardei prăjiți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinăm, Salată de cartofi cu ardei roșii prăjiți și slănină, și Piure de cartofi vegani și conopidă cu ardei prăjiți și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o oală medie, adăugați cartofii, puțină sare și apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Gatiti cartofii pana se inmoaie, 12-15 minute. Se strecoară și se înjumătățește cartofii.
Într-un borcan de sticlă mic, combinați uleiul, muștarul, oțetul, siropul de agave și usturoiul. Se agită puternic până se emulsionează. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Combinați cartofii și ardeii roșii într-un bol mare de amestecare. Aruncă cu vinaigrette. Condimentează cu sare și piper.
Garnisiți cu scallions, dacă utilizați.