Salată De Cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 498 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oțet de vin, semințe de țelină, cartofi roșii de mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Caserola de ouă de cartofi A la salată de cartofi fierbinți, salată Aloo anardana / salată de rodie de cartofi, și 5 Idei ușoare de salată de primăvară sănătoasă - salată grecească de cartofi – fără ouă) - Cat Cora – 50 de femei schimbătoare de jocuri în alimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Acoperiți cartofii cu stoc și suficientă apă pentru a acoperi cartofii cu 1 inch. Se aduce la fierbere și se fierbe cartofii 12-15 minute pana cand se inmoaie.
Scurgeți cartofii și puneți-i înapoi în oala fierbinte.
Combinați ceapa, țelina, oțetul, zahărul, hreanul și uleiul de măsline într-un castron mic.
Se toarnă peste cartofii fierbinți pentru a se absorbi.
Condimentează salata cu semințe de țelină, mărar, sare și piper.