Salată De Cartofi

Salată De Cartofi
Salata de cartofi este o fără gluten, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 302 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ceapă, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Caserola cu ouă de cartofi a la salată fierbinte de cartofi, salată Aloo anardana / salată de rodie de cartofi, și 5 Idei ușoare de salată de primăvară sănătoasă - salată grecească de cartofi – fără ouă) - Cat Cora – 50 de schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați cartofii și 2 linguri de sare într-o oală mare cu apă. Aduceți apa la fierbere, apoi coborâți focul și fierbeți timp de 10 până la 15 minute, până când cartofii sunt abia fragezi când sunt străpunși cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare, apoi așezați strecurătoarea cu cartofii peste oala goală și acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și uscat. Lăsați cartofii să se aburească timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, într-un castron mic, amestecați maioneza, Zara, muștarul Dijon, muștarul din cereale integrale, mărarul, 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați-i în sferturi sau în jumătate, în funcție de mărimea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6
Așezați cartofii tăiați într-un castron mare. În timp ce cartofii sunt încă calzi, turnați suficient pansament peste ei pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Adăugați țelina și ceapa roșie, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Aruncați bine, acoperiți și refrigerați câteva ore pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Se servește rece sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista