Salata de cartofi este o fără gluten, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 302 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ceapă, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Caserola cu ouă de cartofi a la salată fierbinte de cartofi, salată Aloo anardana / salată de rodie de cartofi, și 5 Idei ușoare de salată de primăvară sănătoasă - salată grecească de cartofi – fără ouă) - Cat Cora – 50 de schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați cartofii și 2 linguri de sare într-o oală mare cu apă. Aduceți apa la fierbere, apoi coborâți focul și fierbeți timp de 10 până la 15 minute, până când cartofii sunt abia fragezi când sunt străpunși cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare, apoi așezați strecurătoarea cu cartofii peste oala goală și acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și uscat. Lăsați cartofii să se aburească timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoi
4
Între timp, într-un castron mic, amestecați maioneza, Zara, muștarul Dijon, muștarul din cereale integrale, mărarul, 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale Integrale
Pulpă De Miel, Cu Os
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Crengute De Marar Proaspat Culese
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați-i în sferturi sau în jumătate, în funcție de mărimea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6
Așezați cartofii tăiați într-un castron mare. În timp ce cartofii sunt încă calzi, turnați suficient pansament peste ei pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați țelina și ceapa roșie, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Aruncați bine, acoperiți și refrigerați câteva ore pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)