Salată De Cartofi

Salata de cartofi este o fără gluten, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 302 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ceapă, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Caserola cu ouă de cartofi a la salată fierbinte de cartofi, salată Aloo anardana / salată de rodie de cartofi, și 5 Idei ușoare de salată de primăvară sănătoasă - salată grecească de cartofi – fără ouă) - Cat Cora – 50 de schimbătoare de jocuri pentru femei în mâncare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați cartofii și 2 linguri de sare într-o oală mare cu apă. Aduceți apa la fierbere, apoi coborâți focul și fierbeți timp de 10 până la 15 minute, până când cartofii sunt abia fragezi când sunt străpunși cu un cuțit.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare, apoi așezați strecurătoarea cu cartofii peste oala goală și acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și uscat. Lăsați cartofii să se aburească timp de 15 până la 20 de minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați maioneza, Zara, muștarul Dijon, muștarul din cereale integrale, mărarul, 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper. Pune deoparte.
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați-i în sferturi sau în jumătate, în funcție de mărimea lor.
Așezați cartofii tăiați într-un castron mare. În timp ce cartofii sunt încă calzi, turnați suficient pansament peste ei pentru a se umezi.
Adăugați țelina și ceapa roșie, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Aruncați bine, acoperiți și refrigerați câteva ore pentru a permite aromelor să se amestece.
Se servește rece sau la temperatura camerei.