Salată De Caracatiță
Salata de caracatiță este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 68 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, sucul de lămâie, pătrunjelul cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Caracatiță Pentru Copii, Salată De Caracatiță (Tako Su), și Salată de calmar sau salată de caracatiță - stil japonez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați capul de caracatiță, apoi tăiați tentaculele în bucăți de 1 inch. Acoperiți generos caracatița cu apă într-o oală medie grea și fierbeți ușor, neacoperit, până se înmoaie, 45 de minute până la 1 oră.
Se scurge caracatița într-o strecurătoare și se răcește la temperatura camerei, apoi se transferă într-un bol. Se amestecă ingredientele rămase, 1/2 linguriță de piper și sare de mare suplimentară după gust.
Lăsați să stea 30 de minute pentru ca aromele să se dezvolte.
Salata de caracatiță, fără pătrunjel, poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Se amestecă pătrunjelul chiar înainte de servire.