Salată de caise la grătar, rucola și brânză de capră
Salata de caise la grătar, Arugulan și brânză de capră este o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 229 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți nuci de pin, caise, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Salată de caise la grătar, rucola și brânză de capră, Salată de caise la grătar, rucola și brânză de capră, și Salată De Caise Și Brânză De Capră La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, aruncați caisele cu 1 lingură de ulei de măsline și cimbru și condimentați cu sare și piper.
Lăsați să stea 10 minute.
Grătați jumătățile de caise la foc mare timp de aproximativ 5 minute, întorcând o dată, până când sunt ușor carbonizate și înmuiate.
Între timp, într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Transferați piulițele pe o tăietură și tocați fin.
Puneți nucile de pin într-un bol mediu.
Bateți în oțet și restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Adăugați rucola și aruncați. Aranjați feliile de brânză de capră pe farfurii. Se acoperă cu jumătățile de caise și salata de rucola și se servește imediat.