Salata de legume Bulgur ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 8. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 164 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru copii, uleiul de măsline, vinetele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Salată De Bulgur De Legume, Salată Mediteraneană De Bulgur De Legume, și Salată de legume-Bulgur cu sos de zară.
Instrucțiuni
1
Combinați bulgurul și apa fierbinte într-un castron și lăsați să stea, acoperit, 20 de minute. Pufați cu o furculiță și condimentați cu sare și piper. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Bulgur
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
În timp ce bulgur stă, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati dovlecelul și ceapa cu sare și piper după gust, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Bulgur
Suc De Fructe
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați legumele fierte cu o lingură pliată pe o farfurie mare pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4
Se adaugă restul de 3 linguri de ulei în tigaie și se încălzește la foc moderat până când este fierbinte, dar nu se fumează, apoi se sotează vinetele cu sare și piper după gust (se adaugă mai mult ulei, câte 1 lingură, dacă este necesar), amestecând, până se rumenesc și fraged, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinete
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați vinetele cu lingura cu fante pe farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
6
Aruncați ușor legumele fierte cu bulgur, roșii, castraveți, spanac, busuioc, vinetă și sare și piper după gust.