Salată De Bulgur De Legume

Salată De Bulgur De Legume
Salata de legume Bulgur ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 8. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 164 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru copii, uleiul de măsline, vinetele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Salată De Bulgur De Legume, Salată Mediteraneană De Bulgur De Legume, și Salată de legume-Bulgur cu sos de zară.

Instrucțiuni

1
Combinați bulgurul și apa fierbinte într-un castron și lăsați să stea, acoperit, 20 de minute. Pufați cu o furculiță și condimentați cu sare și piper. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulgurBulgur
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
În timp ce bulgur stă, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati dovlecelul și ceapa cu sare și piper după gust, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulgurBulgur
Suc De FructeSuc De Fructe
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați legumele fierte cu o lingură pliată pe o farfurie mare pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Se adaugă restul de 3 linguri de ulei în tigaie și se încălzește la foc moderat până când este fierbinte, dar nu se fumează, apoi se sotează vinetele cu sare și piper după gust (se adaugă mai mult ulei, câte 1 lingură, dacă este necesar), amestecând, până se rumenesc și fraged, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați vinetele cu lingura cu fante pe farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
6
Aruncați ușor legumele fierte cu bulgur, roșii, castraveți, spanac, busuioc, vinetă și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
LegumeLegume
CastraveteCastravete
TomateTomate
SpanacSpanac
BulgurBulgur
BusuiocBusuioc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista