Salată de brânză albastră

Salata cu brânză albastră este o rețetă fără gluten cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine, 23 g de grăsimi și un total de 272 de calorii. Pentru 85 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de oțet de vin alb, cățel de usturoi, iarbă de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tur cu salată clasică cu brânză albastră și salată Dole, Tur clasic cu brânză albastră și tur cu salată Dole și Salată cu cartofi cu brânză albastră.
Instrucțiuni
Într-un castron mic sau borcan cu capac etanș, combinați primele șase ingrediente; se amestecă sau se agită până se omogenizează bine.
Puneți romaine într-un castron mare de salată; deasupra cu ouă, crutoane și brânză albastră.
Adăugați dressing și amestecați.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vigilance Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Vigilance Chardonnay]()
Vigilance Chardonnay
La altitudini cuprinse între 1.400 și 3.000 de picioare și situat la baza Muntelui Konocti, cândva un vulcan activ, Red Hills AVA prezintă dealuri ondulate, soluri vulcanice roșii și o briză cu efect de lac de la Clear Lake, unul dintre cele mai vechi lacuri naturale din America de Nord. . Fructul acestui vin a fost fermentat în butoi în proporție de 70% pentru a crea o bogăție cremoasă. O parte din fruct a fost supusă fermentației malolactice pentru a adăuga straturi de unt și complexitate vinului. Acest vin auriu de culoarea paiului are arome de măr verde și arome tropicale răcoritoare.