Salată de Broccoli și pâine la grătar cu șalotă murată
Broccoli la grătar și salată de pâine cu șalotă murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 557 calorii, 10g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de sirop de agave, suc de lămâie, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Radicchio la grătar cu miere și șalotă murată, Salată De Fasole Verde Cu Șalotă Murată, și Salată de Broccoli, sfeclă și ceapă murată.
Instrucțiuni
1
Puneți șalotele și stafidele în 2 boluri separate, mici, rezistente la căldură. Într-o cratiță mică, combinați sherry, oțet și sirop de agave și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare
Ceapă Eșalotă
Stafide
Oțet
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Se toarnă 2 linguri din amestecul fierbinte peste stafide; se toarnă restul peste șalotă și se adaugă cimbru și 1 linguriță de sare. Acoperiți ambele boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Stafide
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, combinați coaja de lămâie și sucul cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Puneți deoparte 3 linguri de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaja De Lămâie
Ulei De Măsline
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
4
Adăugați usturoiul, ardeiul roșu zdrobit și rozmarinul la pansamentul rămas în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Rozmarin
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Pe o foaie de copt cu margini, stropiți broccoli cu jumătate din pansament din castron și aruncați bine. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
6
Periați pansamentul rămas din vas pe feliile de ciabatta. Grătiți broccoli la foc moderat, rotind, până când este ușor carbonizat și abia fraged, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ciabatta
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
7
Transferați broccoli într-un castron, acoperiți cu folie și lăsați la abur 5 minute. Grătiți ciabatta la foc moderat până când este crocantă, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ciabatta
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
Folie De Aluminiu
8
Tăiați ciabatta în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciabatta
9
Se transferă într-un platou și se acoperă cu broccoli la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
10
Scurgeți stafidele și șalotele și împrăștiați-le peste broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapă Eșalotă
Stafide
11
Garnisiți cu nucile de pin prăjite, stropiți cu cele 3 linguri rezervate de pansament și serviți.