Salată De Broccoli Și Conopidă Cu Sos De Brânză Albastră
Salata de Broccoli și conopidă cu sos de brânză albastră este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 83 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați flori de pătrunjel, brânză, broccoli și conopidă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată De Broccoli, Conopidă Și Brânză Albastră, Conopidă de bivol cu sos de brânză albastră, și Supă Cremoasă De Conopidă De Broccoli Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Broccoli la abur și conopidă, acoperite, 3 până la 4 minute sau până când sunt crocante. Clătiți sub apă rece și scurgeți bine. Pune deoparte.
Combinați maioneza, zeama, ceapa, brânza albastră, sarea și piperul într-un castron mic.
Combinați broccoli și conopida cu pansament într-un castron mare.
Se presara cu patrunjel; se amestecă bine.