Salată de Broccoli la grătar și pâine cu ceapă murată
Broccoli la grătar și salată de pâine cu șobolani murați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 50 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de rozmarin, stafide aurii, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Salată de Broccoli la grătar și pâine cu ceapă murată, Radicchio la grătar cu miere și șobolani murați, și Salată De Fasole Verde Cu Ceapă Murată.
Instrucțiuni
1
Puneți șalotele și stafidele în 2 boluri separate, mici, rezistente la căldură. Într-o cratiță mică, combinați sherry, oțet și sirop de agave și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă 2 linguri de amestec fierbinte peste stafide; se toarnă restul peste șobolani și se adaugă cimbru și 1 linguriță de sare. Acoperiți ambele boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, combinați coaja de lămâie și sucul cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Puneți deoparte 3 linguri de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați usturoiul, ardeiul roșu zdrobit și rozmarinul la pansamentul rămas în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pe o foaie de copt cu margini, stropiți broccoli cu jumătate din pansament din castron și aruncați bine. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Ungeți pansamentul rămas din vas pe feliile de ciabatta. Grătați broccoli la foc moderat, întorcându-se, până se carbonizează ușor și abia fraged, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ciabatta
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Transferați broccoli într-un bol, acoperiți cu folie și lăsați la abur 5 minute. Gratiți ciabatta la foc moderat până când este crocant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ciabatta
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
8
Tăiați ciabatta în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciabatta
9
Se transferă într-un platou și se acoperă cu broccoli la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
10
Scurgeți stafidele și șalotele și împrăștiați-le peste broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
11
Garnisiți cu nucile de pin prăjite, stropiți cu cele 3 linguri rezervate de pansament și serviți.