Salată de Avocado și Grapefruit
Salata de Avocado și Grapefruit este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 297 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de muștar dijon, frunze de salată boston, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 78%. Rețete similare sunt Salată de Grapefruit și Avocado, Salată de Grapefruit și Avocado, și Salată de Avocado și Grapefruit.
Instrucțiuni
Curățați un grapefruit, tăind cât mai mult miez posibil. Peste un castron, tăiați carnea departe de membrane și lăsați fructele să cadă în castron. Repetați cu grapefruitul rămas.
Înjumătățiți avocado pe lungime și îndepărtați gropile. Scoateți carnea cu o lingură. Cu un cuțit din oțel inoxidabil, tăiați avocado pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Se presara cu 2 linguri. suc de lămâie pentru a nu se rumeni.
Bateti 2 Linguri. suc de lămâie cu muștar, sare și piper. Treceți treptat în ulei.
Așezați frunzele de salată pe un platou. Aranjați segmente de grapefruit și avocado deasupra.
Stropiți salata cu sos, presărați arpagic și serviți.