Rețeta salată de Avocado, roșii și porumb / Salsan este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 132 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați porumb, chipotle chile în adobo, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Salsa De Avocado Cu Roșii De Porumb, Salată De Salsa De Avocado Cu Roșii De Porumb, și Salsa proaspătă de porumb, roșii și Avocado pentru rețete similare.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.