Salată de Avocado (Ensalada de Aguacate)

Salată de Avocado (Ensalada de Aguacate)
Salata de Avocado (Ensalada de Aguacate) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 85 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 51 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de avocado floridan, ulei de măsline de cea mai bună calitate, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați SALATĂ DE ROȘII ȘI AVOCADO (ENSALADA DE AGUACATE Y TOMATE), Salată cubaneză de Avocado, Năsturel și ananas (Ensalada de Aguacate, Berro, y pi Peculosa), și VINAIGRETĂ DE AVOCADO (VINAGRETA DE AGUACATE) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Marinati ceapa
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2
Așezați feliile de ceapă și oțetul într-o pungă de plastic resigilabilă, apăsați cât mai mult aer posibil și închideți punga. Alternativ, așezați ceapa și oțetul într-un castron mic și puneți o bucată de folie de plastic direct pe suprafața ingredientelor, astfel încât feliile de ceapă să rămână scufundate în oțet. Lăsați ceapa să se marineze cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CeapăCeapă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
3
Asamblați salata și serviți
4
Rezervați câteva linguri de oțet folosit pentru marinarea cepei înainte de a scurge feliile de ceapă și a le lăsa deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CeapăCeapă
5
Așezați feliile de avocado pe un platou de servire și acoperiți cu feliile de ceapă roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
Ceapă RoșieCeapă Roșie
6
Stropiți uleiul și oțetul de vin roșu rezervat peste salată și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Note de gătit
8
Ingrediente
9
Florida versus avocado Hass cubanezii tind să folosească avocado din Florida, deoarece acestea sunt mai disponibile pe scară largă în Caraibe și în Miami. Sunt mai mari decât soiul California sau Hass și rămân verzi când sunt coapte, spre deosebire de Hass, care sunt de culoare verde închis, aproape negre, când sunt coapte.Avocado din Florida are o aromă mai blândă datorită conținutului lor mai mare de apă și sunt gata să mănânce imediat ce cedează la presiune atunci când sunt stoarse ușor.Tehnici
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
ApăApă
10
Marinarea cepei permițând cepei crude să se marineze în oțet sau alt lichid foarte acid înmoaie aroma puternică și îi înmoaie textura.Felierea unui avocado începeți prin a tăia avocado pe jumătate pe lungime cu un cuțit mare și, odată ce ați lovit sămânța în centru, mutați cuțitul de-a lungul perimetrului său. Deschideți avocado răsucind ușor și trăgând de fiecare jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
OțetOțet
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
11
Îndepărtați sămânța atingând-o cu marginea ascuțită a cuțitului, determinând cuțitul să se înțepenească în sămânță. Răsuciți puțin cuțitul pentru a scoate sămânța din carne.În cele din urmă, feliați avocado luând vârful cuțitului și trasând linii drepte prin carnea fiecărei jumătăți de avocado, asigurându-vă că vârful cuțitului ajunge la pielea avocado. Cu cât liniile sunt mai apropiate, cu atât feliile sunt mai subțiri. Folosiți o lingură pentru a scoate avocado feliat.Pregătirea în avans
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
12
Ceapa poate fi lăsată la marinat cu câteva zile înainte. Cu toate acestea, în timp ce uleiul și oțetul ajută la încetinirea rumenirii cărnii avocado, cel mai bine este să feliați avocado cu puțin timp înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
OțetOțet
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
13
Retipărit cu permisiunea de la grill-ul Latin de Lourdes Castro, Circulator2011 Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.Originar din Miami, Lourdes Castro a servit ca bucătar personal și nutriționist pentru clienți de profil înalt, precum Cristina Saralegui și sportivi profesioniști, și ca asociat al Fundației James Beard. Un bucătar Latin foarte apreciat și profesor de gătit, Castro este autorul cărții Simply Mexican and Eat, Drink, Think in Spanish. În prezent predă știința alimentelor la Universitatea din New York și este directorul Academiei culinare de la Hotelul Biltmore din Coral Gables, Florida. Aflați mai multe la Lourdescastro.com
Ingrediente de care veți avea nevoie
BeaBea
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista