Salată de anghinare și paste
Salata de anghinare și paste ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 115 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 84 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, brânză feta, radiatore și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Paste De Anghinare, Salată De Paste De Anghinare, și Salată De Paste De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 inimi de anghinare, ulei de măsline și următoarele 6 Ingrediente (ulei de măsline prin usturoi) într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până când amestecul este neted.
Tăiați inimile de anghinare rămase.
Combinați anghinarea tocată, pastele, spanacul și roșiile tocate într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de anghinare piure peste amestecul de paste și se aruncă bine pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 2 ore.
Se presară cu brânză feta.