Salată De Anghinare Cu Sparanghel
Salata de anghinare cu sparanghel este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 hor d ' oeuvre. O porție conține 169 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,93 USD pe porție. Un amestec de pudră de usturoi, ulei de măsline extravirgin, inimi de anghinare marinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1524 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare sunt Salată De Anghinare-Sparanghel, Salată de anghinare și sparanghel, și Salată de anghinare, Edamame și sparanghel.
Instrucțiuni
Înmuiați șalotele feliate în sucul de lămâie în timp ce vă pregătiți să faceți restul salatei.
Pentru a prăji sparanghelul, Preîncălziți cuptorul la 400 km F. Înveliți sulițele de sparanghel cu 1 lingură de ulei de măsline și sareți-le bine.
Așezați într-un singur strat într-o tigaie căptușită cu folie și gătiți timp de 8-10 minute până când se rumenesc ușor și se înmoaie furculița.
Pentru a grăta sparanghelul, pregătiți grătarul cu cărbune sau gaz pentru căldură directă ridicată. Înveliți sparanghelul cu 1 lingură de ulei de măsline și presărați sare. Grătiți-le până se carbonizează frumos și se înmoaie furculița, între 5 și 10 minute.
Scoateți sparanghelul din cuptor sau grătar și tăiați-l în bucăți de mușcătură.
Puneți sparanghelul și toate ingredientele rămase într-un castron mare și amestecați pentru a combina.
Adăugați cât de mult din lichidul de marinare din anghinarea borcanată doriți.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.