Salată De Anghinare Cu Sparanghel

Salată De Anghinare Cu Sparanghel
Salata de anghinare cu sparanghel este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 hor d ' oeuvre. O porție conține 169 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,93 USD pe porție. Un amestec de pudră de usturoi, ulei de măsline extravirgin, inimi de anghinare marinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1524 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare sunt Salată De Anghinare-Sparanghel, Salată de anghinare și sparanghel, și Salată de anghinare, Edamame și sparanghel.

Instrucțiuni

1
Înmuiați șalotele feliate în sucul de lămâie în timp ce vă pregătiți să faceți restul salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1
Pentru a prăji sparanghelul, Preîncălziți cuptorul la 400 km F. Înveliți sulițele de sparanghel cu 1 lingură de ulei de măsline și sareți-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați într-un singur strat într-o tigaie căptușită cu folie și gătiți timp de 8-10 minute până când se rumenesc ușor și se înmoaie furculița.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Pentru a grăta sparanghelul, pregătiți grătarul cu cărbune sau gaz pentru căldură directă ridicată. Înveliți sparanghelul cu 1 lingură de ulei de măsline și presărați sare. Grătiți-le până se carbonizează frumos și se înmoaie furculița, între 5 și 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți sparanghelul din cuptor sau grătar și tăiați-l în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Puneți sparanghelul și toate ingredientele rămase într-un castron mare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați cât de mult din lichidul de marinare din anghinarea borcanată doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
7
Se servește răcit sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Salată de anghinare în meniu? Încercați să vă împerecheați cu spumant rossimbroul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Zonin Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Zonin Sparkling Rose
Zonin Sparkling Rose
Luminos, blushcolor cu un perlage seducător delicat plăcut, intens și fructat pe nas; evocă amintiri de flori de wisteria și mere Renetta bine amestecate și încântător de plăcute; moale și netedă la gust, cu note florale și un indiciu de migdaleExcelent ca aperitiv și acompaniament ideal pentru aperitive, risotto, flori de dovlecei prăjiți și pește la grătar
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Revista