Salata de andive de iarnă durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână năsturel, jumătăți de pecan, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre. Este perfect pentru Iarna. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este minunat. Rețete similare sunt Salată De Andive De Iarnă, Salată de citrice, Escarole și andive de iarnă, și Salată de varză roșie, Radicchio și andive / o salată de iarnă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați andivele, năsturelul și șalota.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se presară cu nuci pecan și semințe de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Rodie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
3
Într-un castron mic, bateți uleiul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, sarea și piperul.
Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Schloss Johannisberg Gelblack Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Castelul Johannisberg Gelblack Riesling
Galben strălucitor de lămâie. Nasul este tânăr cu flori albe, coajă de lămâie măcinată și pere. Palatul este ferm și proaspăt, bine echilibrat, cu aciditate crocantă. Complex, excepțional de echilibrat și rafinat.Se împerechează bine cu salate și pui prăjit.