Salată De Alge Marine

Salată De Alge Marine
Salata de alge marine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 107 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de susan asiatic, semințe de susan, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Eucheuma Alge Kerabu (Salată De Alge Marine Eucheuma), Salată De Alge Marine, și Salată De Alge Marine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați algele marine în apă caldă pentru a acoperi, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
ApăApă
2
Scurgeți, apoi stoarceți excesul de apă. Dacă wakame este netăiat, tăiați în benzi late de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WakameWakame
ApăApă
3
Se amestecă oțetul, sosul de soia, uleiul de susan, zahărul, ghimbirul și usturoiul într-un castron până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați mărul în zaruri de 1/4 inch și adăugați la pansament cu alge marine, scallions și cilantro, aruncând pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Alge MarineAlge Marine
MărMăr
5
Presărați salata cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista