Salată de afine și Prosciutto

Salată de afine și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de afine și Prosciutto. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 393 calorii, 12g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ușor verdeață pentru bebeluși, miere, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de afine-porumb cu Prosciutto, Pizza cu afine cu brânză de capră cu miere și Prosciutto, și Pizza cu afine cu brânză de capră cu miere și Prosciutto-în papuci de maimuță șosete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 2 felii de prosciutto pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Într-un castron mare, amestecați împreună 3 linguri. ulei, oțet, miere și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
OțetOțet
MiereMiere
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați verdeață și afine și aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați un sfert de amestec de salată pe fiecare porție de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ProsciuttoProsciutto
VerziiVerzii
3
Se încălzește restul de 1 lingură. ulei într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu. Puneți brânza în tigaie, lăsând 1 in. între porțiuni. Gatiti pana se incalzeste si incepand sa se rumeneasca pe fund, aproximativ 4 minute. Folosiți o spatulă largă pentru a transfera brânza în vârful fiecărei salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista