Salată cu trei fasole

Salată cu trei fasole
Salata cu trei fasole necesită aproximativ 4 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 149 de calorii, 8 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 64 de cenți per porție. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână ceapă, fasole de ceară aurie tăiată, fasole verde tăiată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 7 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 73%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Somon la grătar peste unt cald și Salată de fasole verde, Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinaigretă albă balsamică și Cina în seara asta: salată de fasole, sparanghel și fasole verde.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați primele 6 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, muștarul și condimentele grecești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se toarnă peste amestecul de fasole; se acopera si se da la rece 4 ore, amestecand din cand in cand.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista