Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata cu două fasole. Această rețetă servește 4. O porție conține 305 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șalotă, fasole, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Cina în seara asta: salată de fasole Fava, sparanghel și fasole verde, și Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună oțet, ulei, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Gatiti fasolea verde intr-o cratita de 3 pana la 4 litri de apa sarata clocotita 2 minute, apoi adaugati ceapa si gatiti pana cand fasolea este crocanta, inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Ceapă Eșalotă
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scurgeți într-o strecurătoare și plonjați într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
4
Se scurge bine, apoi se adaugă la dressing în castron împreună cu fasolea cannellini și se aruncă bine.