Salata cu cireșe, brânză de capră și fistic este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați fistic prăjit uscat, muștar dijon, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Sfeclă Și Brânză De Capră Cu Fistic, Salată de Quinoan roșu și sfeclă cu brânză de capră și fistic, și Salată de sfeclă prăjită și rucola cu fistic și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați rucola, spanacul și ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Spanac
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați sucul, muștarul, mierea, sarea, piperul negru și usturoiul într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Stropiți treptat în ulei de măsline, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ulei De Măsline
Muștar
Usturoi
Miere
Suc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Stropiți pansamentul peste salată și aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați 1 1/2 cană de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii de salată. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de cireșe, 1 lingură de brânză și 1 lingură de nuci.