Salată cu chipsuri de porumb de sud-vest
Rețeta Southwestern Corn Chip Salad poate fi făcută în aproximativ 15 minute . Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 100 de cenți per porție . O porție conține 308 calorii , 8 g de proteine și 19 g de grăsimi . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați avocado, fasole pinto, salată verde iceberg și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca aperitiv. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 37% , ceea ce nu este atât de excelent. Prăjiturile de somon din sud-vest cu chip de porumb cu sos cremos de lămâie chili , salata de porumb de sud-vest și salata de porumb de sud-vest sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron sau un platou de servire, amestecați chipsurile, salata verde, brânza, fasolea, roșiile, sosul pentru salată, ceapa și ardeiul iute. Top cu avocado.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Arrowood Sonoma Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Arrowood Sonoma Chardonnay]()
Arrowood Sonoma Chardonnay
Arome delicate de pere și pepene galben se amestecă cu caracteristicile citrice de grapefruit și lămâie, în timp ce aromele de pere dulci conservate și pepene galben domină palatul. Epoca În pahar, Chardonnay-ul Sonoma County 2000 oferă o gamă de arome și arome interesante. Încărcat cu fructe, vine la tine din toate direcțiile. PodgorieFructul pentru Chardonnay-ul nostru din Sonoma County din 2000 provine din trei podgorii excepționale din Valea Râului Rusiei. Fiecare podgorie reflectă terenul său distinct și contribuie cu diferite nuanțe și caracteristici vinului. Fermentare și îmbătrânire Deoarece fructul este cultivat într-un climat relativ rece, îl trecem prin fermentație în butoi și malolactică pentru a echilibra acizii crocanți și a oferi vinului o textură bogată și cremoasă. Sur se află învechirea și amestecarea în butoaie de stejar francez adaugă note de stejar prăjit și complexitate amestecului