Salata crocantă de vară cu pansament Jalapeno Ranch este o fără gluten, primar și vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 132 calorii. Un amestec de morcov, ardei jalape o, jicama și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Kraft Recipes are 13 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Salată crocantă de vară cu sos de fermă Jalapeno, Salată crocantă de pui cu pâine cu sos picant de fermă, și Salată tocată de vară cu pansament de fermă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați pansamentul, ardeii jalapeno, coriandrul și sucul de lămâie într-un recipient pentru blender sau robot de bucătărie; capac. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Suc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Aruncați jicama, morcovii, țelina și roșiile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Morcov
țelină
Jicama
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați amestecul de pansament; se amestecă ușor.
4
Acoperiți platoul mare cu salată verde; se acoperă cu amestec de legume.