Salată crocantă de rucola acoperită cu brânză de capră cu vinetă de rodie

Salată crocantă de rucola acoperită cu brânză de capră cu vinetă de rodie
Crispy brânză de capră-Topped salata de rucola cu rodie Vinaigrette ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 321 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,87 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, vinetă de rodie, portocale pentru buric și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Rucola, Pere Și Brânză De Capră Cu Vinetă De Rodie, Salată de brânză de capră cu rodie cu vinaigretă de rodie de casă / cină progresivă și cadou, și Salată de rucola cu rodie, Avocado și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare jurnal de brânză de capră în felii de 6 (1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2
Combinați făina și piperul într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Bateți împreună albușurile de ou și 2 lingurițe. apă într-un alt vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Așezați panko într-un al treilea vas superficial. Dragă brânză de capră în amestec de făină, înmoaie în amestec de ouă și dragă în panko. Aranjați brânza de capră într-un singur strat într-o tigaie de jeleu căptușită cu folie de aluminiu; acoperiți și răciți 30 de minute până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
JeleuJeleu
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Gatiti jumatate din rondele de branza de capra in 2 linguri. ulei de măsline fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu uleiul de măsline rămas și rondele de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Împărțiți secțiunile de rucola și portocale între 8 farfurii; stropiți cu vinetă de rodie. Completați fiecare salată cu 3 runde de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Brânză De CaprăBrânză De Capră
RodieRodie
VinetăVinetă
RucolaRucola
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista