Salată crocantă de rucola acoperită cu brânză de capră cu vinetă de rodie

Crispy brânză de capră-Topped salata de rucola cu rodie Vinaigrette ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 321 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,87 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, vinetă de rodie, portocale pentru buric și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Rucola, Pere Și Brânză De Capră Cu Vinetă De Rodie, Salată de brânză de capră cu rodie cu vinaigretă de rodie de casă / cină progresivă și cadou, și Salată de rucola cu rodie, Avocado și brânză de capră.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare jurnal de brânză de capră în felii de 6 (1/2 inch).
Combinați făina și piperul într-un vas puțin adânc.
Bateți împreună albușurile de ou și 2 lingurițe. apă într-un alt vas superficial.
Așezați panko într-un al treilea vas superficial. Dragă brânză de capră în amestec de făină, înmoaie în amestec de ouă și dragă în panko. Aranjați brânza de capră într-un singur strat într-o tigaie de jeleu căptușită cu folie de aluminiu; acoperiți și răciți 30 de minute până la 4 ore.
Gatiti jumatate din rondele de branza de capra in 2 linguri. ulei de măsline fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu uleiul de măsline rămas și rondele de brânză de capră.
Împărțiți secțiunile de rucola și portocale între 8 farfurii; stropiți cu vinetă de rodie. Completați fiecare salată cu 3 runde de brânză de capră.