Salată crocantă de mazăre și castane de apă
Salata crocantă de Pean și castan de apă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 141 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de usturoi, oțet de vin, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Mazăre Cu Castane De Apă, Desert De Castane De Apă, și Bacon Înfășurat Castan De Apă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți mazărea congelată într-un colizor; clătiți sub apă fierbinte pentru a dezgheța.
Amestecați mazărea, morcovii, castanele de apă și ceapa verde împreună într-un bol.
Bateți uleiul vegetal, oțetul de vin roșu, sosul de soia, usturoiul, zahărul, ardeiul și muștarul uscat împreună într-un bol separat; se toarnă peste amestecul de mazăre. Marinați salata timp de cel puțin 1 oră.
Amestecați maioneza în salată chiar înainte de servire.