Salata crocantă de Pean și castan de apă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 141 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de usturoi, oțet de vin, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Mazăre Cu Castane De Apă, Desert De Castane De Apă, și Bacon Înfășurat Castan De Apă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți mazărea congelată într-un colizor; clătiți sub apă fierbinte pentru a dezgheța.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți uleiul vegetal, oțetul de vin roșu, sosul de soia, usturoiul, zahărul, ardeiul și muștarul uscat împreună într-un bol separat; se toarnă peste amestecul de mazăre. Marinați salata timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Pudră De Muștar
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Amestecați maioneza în salată chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo