Salată cremoasă de salată
Rețeta Salată cremoasă de salată poate fi făcută în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 10 și costă 95 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 161 de calorii. 81 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de roșii, ouă fierte tari, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 32%, ceea ce este destul de rău. Salata cremoasă de salată verde cu banane, salata cremoasă de conopidă și salată verde și Salata de salată Boston cu sos cremos de portocale și șalotă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați un ou felii pentru ornat; pus deoparte. Tăiați ouăle rămase. Într-un castron de salată, combinați verdeața, roșiile, ceapa și ouăle.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru dressing.
Se toarnă peste salată; arunca pentru a acoperi.
Se ornează cu felii de ou rezervate.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir cu o evaluare de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir]()
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.