Salata cremoasă de caise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 80 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați iaurt fără vanilie, afine, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Cremoasă Cu Caise, Pui Cremos De Caise, și Budincă Cremoasă De Orez Cu Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați fructele și jicama într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jicama
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se amestecă smântâna, iaurtul și sucul de portocale până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
3
Adăugați la amestecul de fructe; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit