Salata coreeană de spanac este un aperitiv care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 127 de calorii , 4 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 66 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de zahăr, ceapă, oțet și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 48% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată coreeană de cartofi , Carne de vită coreeană ușoară și Bibimbab (orez coreean cu legume și carne de vită) .
Instrucțiuni
1
Pune primele șase ingrediente într-un borcan cu un capac etanș; se agită bine. Se da la rece până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
2
Într-un castron mare de salată, combinați spanacul, varza și castanele de apă. Chiar înainte de servire, agitați dressingul și turnați peste salată; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Varză
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se presara cu bacon si ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită