Salată condimentată cu spanac mandarină
Ai nevoie de un aperitiv ovovegetar fără gluten și lacto ? Salata picanta de spanac mandarină ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 363 de calorii , 3 g de proteine și 35 g de grăsime fiecare. Pentru 1,34 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și cumpărați rozmarin, unt, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 59% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de radicchio și andive cu nuci pecan, mere și mandarine , tiramisu cu mandarine și grepfrut roșu rubin și prăjitură cu mandarine .
Instrucțiuni
Combinați lichidul rezervat din mandarine, ulei de canola, ulei de măsline, muștar, cuișoare și pulbere chinezească cu cinci condimente într-un borcan cu un capac etanș; sigilați borcanul și agitați energic până când dressingul se emulsionează.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă nucile pecan și zahărul în unt; se lasa sa fiarba pana se fierbe, 1-2 minute. Asezonați nucile pecan cu rozmarin și piper cayenne; continuați să gătiți încă 1 până la 2 minute.
Luați de pe foc și scurgeți nucile pecan pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Se amestecă frunzele de spanac și ceapa verde într-un castron mare; deasupra cu mandarine și nuci pecan.
Se stropesc dressing peste salată pentru servire.