Salata Clementine Jicama ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână jicama, suc de lămâie, feta ușoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Ciocolată Clementină, Clementină De Susan Și Salată De Varză, și Salată De Spanac Cu Clementină De Rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu 1/2 linguriță de sare, apoi se amestecă împreună cu suc de lămâie, ulei, zahăr și 1/2 linguriță de piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Usturoi
Piper
Carne Măcinată
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Chiar înainte de servire, adăugați Clementine, jicama, ceapă și coriandru și aruncați ușor. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Clementină
1 Kg Tortillas De Maíz
Jicama
Ceapă
Sare
3
Se presară cu brânză și semințe de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac
Brânză
1
* Vinaigreta poate fi făcută cu 4 ore înainte și păstrată la temperatura camerei.* Clementinele, jicama și ceapa pot fi tăiate cu 4 ore înainte și răcite.