Salată Caprese La Cuptor
Salata Caprese la cuptor este o vegetarian rețetă cu 30 de porții. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 90 de calorii. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, busuiocul, brânza mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Salată Caprese La Cuptor, Salată Caprese la cuptor cu roșii și Mozzarella, și Insalata Caprese all ' americana (salată Caprese în stil American).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Aranjați felii de baghetă pe o foaie de copt și periați ambele părți ale fiecărei felii cu 2 linguri de ulei de măsline.
Se presară cu sare de mare.
Prăjiți pâinea în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor și crocant, aproximativ 5 minute. Întoarceți feliile de pâine și acoperiți fiecare felie cu o felie de Roșie și o felie de brânză mozzarella.
Întoarceți crostini la cuptor și coaceți până când feliile de roșii și mozzarella sunt încălzite, încă aproximativ 5 minute.
Aranjați crostini pe un platou de servire și presărați busuioc.
Stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și presărați ușor cu mai multă sare de mare și piper negru.