Salată Caprese Cu Căpșuni
Salata Caprese cu căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 203 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.75 pe portie. Un amestec de garnitură: busuioc, căpșuni, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salată Caprese Cu Căpșuni, Salată Caprese Cu Căpșuni De Avocado, și Salată Caprese cu Quinoan și spanac cu căpșuni.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțet balsamic alb, usturoi tocat, zahăr brun, sare și piper proaspăt măcinat într-un castron mare până când zahărul este dizolvat.
Adăugați ulei de măsline într-un flux lent și constant, amestecând constant până se omogenizează.
Adăugați 1/3 cană de busuioc proaspăt tocat și bile de brânză mozzarella; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 2 ore. Se amestecă căpșunile; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute, amestecând ocazional.
Serviți peste rucola proaspătă sau ca aperitiv cu felii de baghetă de pâine franceză prăjită.
Se ornează cu busuioc proaspăt feliat subțire.