Salată caldă elvețiană și ciuperci

Salata caldă elvețiană de Bietă și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, brânză, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată caldă de linte cu Bietă Elvețiană, Fetan și vin roșu-Pep negru, Vinaigretă De Slănină Caldă, și Chard elvețian cald, brânză și baie de usturoi prăjită.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic. Gatiti usturoiul in ulei pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați ciorba elvețiană la usturoi și gătiți până se ofilesc, 3 până la 5 minute; transferați ciorba și usturoiul într-un castron, rezervând orice lichid în tigaie și readucându-l la foc.
Gatiti ciupercile si ceapa la lichidul rezervat in tigaie pana se incalzeste, 2 pana la 3 minute.
Se toarnă oțetul balsamic peste amestecul de ciuperci și ceapă; gătiți și amestecați încă 2 până la 3 minute; se adaugă în castron cu amestecul de bietă împreună cu roșiile. Se amestecă ușor pentru a încorpora. Aruncați cu brânza albastră. Se condimentează cu sare și piper pentru a servi.