Salata caldă elvețiană de Bietă și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, brânză, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată caldă de linte cu Bietă Elvețiană, Fetan și vin roșu-Pep negru, Vinaigretă De Slănină Caldă, și Chard elvețian cald, brânză și baie de usturoi prăjită.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic. Gatiti usturoiul in ulei pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciorba elvețiană la usturoi și gătiți până se ofilesc, 3 până la 5 minute; transferați ciorba și usturoiul într-un castron, rezervând orice lichid în tigaie și readucându-l la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Gatiti ciupercile si ceapa la lichidul rezervat in tigaie pana se incalzeste, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă oțetul balsamic peste amestecul de ciuperci și ceapă; gătiți și amestecați încă 2 până la 3 minute; se adaugă în castron cu amestecul de bietă împreună cu roșiile. Se amestecă ușor pentru a încorpora. Aruncați cu brânza albastră. Se condimentează cu sare și piper pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Chard Elvețian
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat