Salată caldă de sparanghel fript
Rețeta salată caldă de sparanghel fript poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. Pentru $3.72 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 823 calorii, 30g de proteine, și 38g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sparanghel plin, miere limpede, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 70 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Salată caldă de sparanghel și roșii, Salată Caldă De Spanac Cu Sparanghel, și Salată Caldă De Dovleac Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6 / ventilator 180C. Scoateți capetele lemnoase ale sparanghelului și aruncați-le. Aranjați sparanghelul într-un singur strat într-o tavă de copt cu părțile laterale.
Tăiați roșiile în jumătate de lățime, cuibăriți-le cu sparanghelul, condimentați cu sare de mare și piper și stropiți cu ulei de măsline.
Rulați fiecare rasher de slănină într-o rolă strânsă (dacă este mare, mai întâi tăiată pe jumătate transversal) și aranjați în tavă.
Stropiți rulourile de slănină cu mierea și coaceți timp de 20 de minute până când roșiile sunt moi și slănina este crocantă.
Între timp, fierbeți cartofii până se înmoaie.
Bateți oțetul, uleiul de măsline, muștarul, puțină sare de mare și piperul într-un castron mare până se omogenizează. Aruncați racheta sau frunzele de spanac în jumătate din pansament și aranjați pe un platou mare de servire.
Scurgeți cartofii și tăiați-i în jumătate. Aruncați-le ușor în restul pansamentului și aranjați pe platou cu sparanghelul. Puneți roșiile și slănina.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Salată în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.