Salată caldă de spanac și pere cu sos de slănină
Salata caldă de spanac și pere cu sos de slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 78 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 119 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Salată de pere, brânză de capră și spanac cu pansament cald de arțar-slănină, Salată de spanac cu pansament cald de slănină, și Salată de spanac cu pansament cald de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați spanacul într-un castron mare.2 gătiți slănina în tigaie mare la foc mediu-mare până când este crocantă.3
Scoateți prosopul de hârtie pentru a se scurge.4 aruncați toate, cu excepția a 3 linguri de slănină care picură din tigaie.5
Adăugați ulei în picături în tigaie și încălziți.6
Adăugați ceapa; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.7 Se amestecă oțet, muștar, zahăr, sare și piper.8 aduceți la fierbere.9
Adăugați pere la spanac.11
Se toarnă pansament fierbinte peste spanac și pere; aruncați bine pentru a acoperi.12 zdrobiți slănina și presărați peste salată.13