Salată caldă de spanac și pere cu sos de slănină

Salată caldă de spanac și pere cu sos de slănină
Salata caldă de spanac și pere cu sos de slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 78 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 119 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Salată de pere, brânză de capră și spanac cu pansament cald de arțar-slănină, Salată de spanac cu pansament cald de slănină, și Salată de spanac cu pansament cald de slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați spanacul într-un castron mare.2 gătiți slănina în tigaie mare la foc mediu-mare până când este crocantă.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Scoateți prosopul de hârtie pentru a se scurge.4 aruncați toate, cu excepția a 3 linguri de slănină care picură din tigaie.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ulei în picături în tigaie și încălziți.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați ceapa; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.7 Se amestecă oțet, muștar, zahăr, sare și piper.8 aduceți la fierbere.9
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Se ia de pe foc.10
6
Adăugați pere la spanac.11
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
7
Se toarnă pansament fierbinte peste spanac și pere; aruncați bine pentru a acoperi.12 zdrobiți slănina și presărați peste salată.13
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
8
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista