Salată Caldă De Spanac Cu Sparanghel

Salată Caldă De Spanac Cu Sparanghel
Salata caldă de spanac de sparanghel durează în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Acest hor d ' oeuvre are 245 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 295 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, spanac pentru copii, oțet de vin alb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Flans de spanac cu brânză de capră cu salată caldă de sparanghel, Salată caldă de sparanghel și roșii, și Salată caldă de sparanghel fript.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul într-un 13-in. x 9 inch. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Stropiți cu 2 linguri de ulei;se presara cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Coaceți, neacoperit, la 400 de euro timp de 20-25 de minute sau până se înmoaie, amestecând la fiecare 10 minute. Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Într-un blender, combinați ceapa, oțetul și sosul de soia; acoperiți și procesați până se omogenizează. În timpul procesării, adăugați treptat uleiul rămas într-un abur constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Într-un castron mare de salată, combinați pastele, spanacul și sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Stropiți cu pansament; aruncați pentru a acoperi.
7
Se presară cu caju și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Selecția de semnături Pedroncelli Chardonnay cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Pedroncelli Selecție Semnătură Chardonnay
Pedroncelli Selecție Semnătură Chardonnay
Notele bogate de lămâie, pere și miere din buchet duc la arome proaspete de măr, lămâie meyer și mango. Amestecul celor două loturi Chardonnay adaugă atât calități de fructe înainte, cât și complexitate de stejar prăjit. Evidențiat de aciditatea strălucitoare, vinul se termină crocant cu un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate55
Revista