Salată caldă de Kabocha și brânză de capră cu coacăze
Salata caldă de Kabochan și brânză de capră cu coacăze ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. O porție conține 287 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți sare, garnisiți: semințe de dovleac, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată Caldă De Brânză De Capră, Salată Caldă De Brânză De Capră, și Salată cu brânză caldă de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Tăiați dovleceii kabocha în cuburi de 1 inch; așezați în castron.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper, aruncând bine.
Așezați dovleceii pe o foaie de copt; prăjiți până când marginile sunt ușor rumenite și moi (15 minute). Preîncălziți broilerul. Acoperiți fiecare felie de baghetă cu 1/4 de brânză de capră. Se fierbe până se rumenesc și se înmoaie (2 minute).
Așezați dovlecei, salată verde, arpagic tocat, coacăze, oțet de vin roșu, 1 lingură ulei de măsline, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper în castron; arunca. Împărțiți între 4 farfurii; deasupra cu pâine prăjită.
Garnisiți fiecare cu 1 linguriță de semințe de dovleac prăjite; servi.