Salată caldă de fasole și spanac

Salată caldă de fasole și spanac
Salata caldă de fasole și spanac este o fără gluten și vegetarian felul principal. O porție conține 292 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,62 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, brânză mozzarella, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată Caldă De Fasole Albă Și Spanac, Salată Caldă De Spanac, și Salată Caldă De Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați tulpinile mari din spanac; rupeți spanacul în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
2
Așezați spanacul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați fasole; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
4
Încălziți ardeiul gras și pansamentul până la fierbere în cratiță de 1 litru; reduceți căldura la minim. Gatiti descoperit 2 minute, amestecand ocazional. Se amestecă ardeiul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se toarnă amestecul de ardei gras peste spanac și fasole; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SpanacSpanac
FasoleFasole
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Se servește cald.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista