Salată caldă de fasole și spanac
Salata caldă de fasole și spanac este o fără gluten și vegetarian felul principal. O porție conține 292 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,62 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, brânză mozzarella, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată Caldă De Fasole Albă Și Spanac, Salată Caldă De Spanac, și Salată Caldă De Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile mari din spanac; rupeți spanacul în bucăți de mușcătură.
Așezați spanacul într-un castron mare.
Adăugați fasole; pune deoparte.
Încălziți ardeiul gras și pansamentul până la fierbere în cratiță de 1 litru; reduceți căldura la minim. Gatiti descoperit 2 minute, amestecand ocazional. Se amestecă ardeiul de usturoi.
Se toarnă amestecul de ardei gras peste spanac și fasole; aruncă.