Salată Caldă De Fasole Toscană
Salata caldă de fasole toscană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 330 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați ceapă, fasole cannellini, bucăți de dimensiuni mușcate frunze de spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Salată Caldă De Fasole Toscană, Salată Caldă De Fasole Toscană, și Pui De Lămâie Toscană Cu Salată Caldă De Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu. Gatiti morcovii si ceapa in ulei 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt clare.
Se amestecă fasolea, 1/2 cană lichid rezervat, oregano și piper. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Tapetați platoul mare cu spanac. Se acoperă cu amestec de fasole.
Se toarnă vinaigreta peste salată.
Se presară cu bucăți de slănină.