Salată caldă de Farro și fasole de afine

Salată caldă de Farro și fasole de afine
Salata caldă de Farro și fasole de afine este o fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 534 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, bulion de pui, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 7 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată caldă de Farro și fasole de afine, Salată caldă de fasole verde și Farro, și Salată caldă Farro cu ridichi fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o cratiță cu apă bine sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați boabele de afine, lăsați apa să fiarbă din nou și gătiți fasolea timp de 10 până la 12 minute. Mușcați câteva fasole pentru a vă asigura că sunt gătite. Scoateți fasolea din apă și rezervați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De AfineFasole De Afine
FasoleFasole
ApăApă
3
Adăugați farro în apă, lăsați apa să fiarbă din nou și gătiți timp de 15 minute. Gustați farro pentru a vă asigura că este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
ApăApă
4
Scoateți farro din apă și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
ApăApă
5
Adăugați slănina într-o tigaie mare și largă, dați un strop de ulei de măsline și aduceți la foc mediu. Când slănina a lăsat multă grăsime și începe să devină crocantă, adăugați ceapa și condimentați cu sare și piper roșu zdrobit. Gatiti ceapa pana devin moi si aromate, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
7
Adăugați fasolea gătită și farro și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
FarroFarro
8
Adăugați bulionul de pui și gustați pentru condimentare; condimentați cu sare dacă este necesar. Gatiti pana cand bulionul de pui s-a redus cu aproximativ jumatate, 5 pana la 7 minute. Se amestecă radicchio și arpagic și se gătește până când radicchio este ofilit, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
CondimenteCondimente
ArpagicArpagic
SareSare
9
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 7 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista